Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Διαδίκτυο Copyright © 2007
Εντυπώσεις και εικόνες από το Ενημερωτικό περίπτερο Ε.Ε.Σ. "Διαδίκτυο"
Δήμος Χίου
Ροδοκανάκη 13Τηλ:22710-44495
Δήμος Ομηρούπολης
Τρεις ΜύλοιΤηλ:22710-92460
Δήμος Καμποχώρων
ΧαλκειόΤηλ:22710-77022
Οι εγκαταστάσεις μας

Τα Ε.Ε.Σ. Πληροφορικής Διαδίκτυο στεγάζονται, σε τρία κτήρια που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία του νησιού, εξυπηρετώντας το μεγαλύτερο μέρος του. Οι σύγχρονες και με εκπαιδευτικά κριτήρια σχεδιασμένες εγκαταστάσεις του Διαδικτύου περιλαμβάνουν συνολικά 10 άνετες και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και αίθουσα πολυμέσων, εργαστηριακή αίθουσα, δανειστική βιβλιοθήκη, και αναγνωστήριο.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Ε.Ε.Σ. υποστηρίζονται αποτελεσματικά (εποπτικά εργαλεία, πρακτική εξάσκηση εκπαιδευομένων, οργάνωση εκπαιδευτικού υλικού, κλπ.) χάρη στην αξιοποιησή της σύγχρονης τεχνολογίας επικοινωνιών και πληροφορικής. Γι αυτό το σκοπό ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2008 το τμήμα Ευφυούς Εκπαίδευσης, το οποίο προσφέρει στα Ε.Ε.Σ. Διαδίκτυο καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις προσαρμοσμένες στις άμεσες εκπαιδευτικές ανάγκες των σχολών μας.

Χαρακτηριστική τεχνολογική καινοτομία αποτελεί η χρήση διαδραστικών πινάκων SMART Board σε όλες τις σχολές των Εργαστηρίων. Η Ευφυής Εκπαίδευση αναλαμβάνει την υποστήριξη των πινάκων ώστε να αξιοποιηθούν όσο το δυνατό καλύτερα από τους καταρτισμένους εκπαιδευτικούς μας. Το τμήμα Ευφυούς Εκπαίδευσης είναι αποκλειστικός μεταπωλητής των προϊόντων της SMART Technologies στο Βόρειο Αιγαίο, μετά από σχετική συμφωνία με την αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια INTERACTIVO. Περισσότερες λεπτομέριες για τα προϊόντα της SMART Technologies υπάρχουν στον online κατάλογο του τμήματος Ευφυούς Εκπαίδευσης.

Κεντρικό Κτίριο

Τρεις Μύλοι, Ομηρούπολη

Χαλκειό

14-05-2008
Μεγάλη διάκριση για το μαθητή μας, Χρήστο Γαλάτουλα, που κατέκτησε την πρώτη θέση (για την τάξη της Β' Γυμνασίου) στο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Λυσίας. Ευχόμαστε στο Χρήστο να επιτυγχάνει σε ό,τι έχει αξία στη ζωή του και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους.
Νεό Site Εργαστηρίων


Ακαδημία Δικτύωσης Cisco